Logo | WST Keukens

Stel gemakkelijk zelf uw droomkeuken samen

Met de online keukenplanner stelt u eenvoudig en gemakkelijk online uw eigen droomkeuken samen*. Welke kleuren krijgen de fronten? Hoe groot worden de bovenkasten? Waar plaatst u de (inbouw)apparatuur? En hoe ziet de uiteindelijke plattegrond eruit? Met deze online keukenplanner geeft u uw ideeën voor het eerst vorm.

De online keukenplanner geeft een 3D-weergave van de gewenste keuken, zodat u deze vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. U ‘bouwt’ gemakkelijk zelf de gewenste elektronische apparatuur in en kunt eventuele deuren en ramen eenvoudig integreren. Zo komt uw eigen, nieuwe droomkeuken met slechts enkele muisklikken tot leven.

*De weergegeven elementen (fronten, kleuren, apparatuur, etc.) vormen niet het assortiment van de MHK KeukenExpert. Het geeft enkel een gevisualiseerd beeld van uw nieuwe keuken.

Van plan tot koken

Bent u helemaal in uw nopjes met de 3D-weergave? Maak dan een afspraak bij WST Keukens. Wij kunnen uw ontwerp dan bijschaven, zodat er een professionele weergave van uw keuken ontstaat. Samen met u kan dan de montage en installatie in een allesomvattend plan worden samengevat, waarna u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken.