Keuken restylen

 • Het restylen van uw keuken is de perfecte oplossing wanneer uw keuken deels aan vervanging toe is, of als uw keuken gedateerd is. Door de keuken te restylen, volgt deze de laatste trends en kan hij weer jaren mee. Naast dat wij uw keuken kunnen voorzien van nieuwe fronten, nieuwe aanrechtbladen en de nieuwste apparatuur, is het ook mogelijk om de keuken aan te vullen met bijvoorbeeld handige voorraadkasten.

  • Voorafgaand aan het restylen maken wij een 3D-tekening
  • 25 jaar ervaring op het gebied van keukens restylen
  • Vakkundige montage

  Contact opnemen   075 621 7260

  Onze werkwijze bij het restylen van uw keuken

  Naast het toevoegen van accessoires, zoals een chique wijnrek, kunt u er ook voor kiezen om uw keuken grondig te restylen.

  Fotorealistische 3D-tekening

  Voordat wij starten met het restylen van uw keuken, brengen wij eerst uw wensen in kaart door middel van een fotorealistische 3D-tekening. Op deze manier kunt u precies zien hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien en of hij aansluit bij uw verwachtingen. Daarnaast kunt u dankzij de 3D-tekening zien of het nieuwe ontwerp van uw keuken aansluit bij de rest van uw interieur.

  Vrijblijvend advies

  Indien gewenst komen wij bij u thuis langs om een vrijblijvend advies te geven over het restylen van uw keuken.

  Afspraak inplannen

  Wanneer de fotorealistische tekening naar wens is, plannen wij een afspraak met u in om de keuken te restylen. Naast het aanpassen van de kleur, het plaatsen van nieuwe apparatuur of een nieuw aanrechtblad, bieden wij ook de mogelijkheid om uw keuken te voorzien van bijvoorbeeld nieuwe grepen of verlichting. Zo leveren wij uw keuken weer als nieuw op.

  Contact opnemen   075 621 7260

  Kosten restylen keuken

  De kosten van een gerestylede keuken zijn helemaal afhankelijk van de door u gekozen materialen en apparatuur. Eén ding is echter zeker: door uw keuken te restylen bent u in de meeste gevallen voordeliger uit dan bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

  Dit zeggen onze klanten over hun gerestylede keuken

  Annemarie, 23 jaar
  ‘In mijn nieuwe appartement zat een keuken die ik echt niet mooi vond. Wilco van WST Keukens heeft samen met mij een nieuw ontwerp gemaakt voor de keuken, waardoor de keuken compleet gerestyled is. En geloof mij: dat was een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe keuken. Hartstikke bedankt, Wilco!’

  Fam. Kohlen
  ‘De apparatuur in onze keuken was verouderd, maar de rest van de keuken was in een zeer goede conditie. De jongens van WST Keukens hebben daarom alle apparatuur vervangen door nieuwe keukenapparaten, waardoor mijn keuken weer als nieuw is.’

  Tjeerd Vos, 56 jaar
  ‘Mijn keuken paste niet meer bij de rest van het interieur. Bij WST Keukens hebben ze daarom een plan gemaakt, waardoor mijn keuken nu perfect aansluit bij de rest van het interieur. Mijn keuken kan er weer een aantal jaar tegenaan.’

  Contact opnemen

  Wilt u meer informatie over het restylen van uw keuken? Bel 075 – 621 7260 of stuur een vrijblijvende e-mail naar info@wstkeukens.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 – 17:30 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 09:30 – 17:00 uur.

 • retsyling-keuken

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone