Keuken ontwerpen

 • Een goede keuken begint met een goed ontwerp. Daarmee kunt u natuurlijk zelf aan de gang gaan, maar het beste kunt een keuken laten tekenen door een van onze deskundige adviseurs. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan de looprichting in uw keuken bij uw ontwerp? Wellicht wel, maar misschien is er nog een andere – betere – oplossing mogelijk die niet direct in het oog springt.

  Met de moderne hulpmiddelen lijkt het makkelijk, een keuken ontwerpen of een keuken tekenen, maar voor een goed resultaat komt er meer bij kijken. Aan de hand van een gesprek gaan wij voor u aan het tekenen. Dat resulteert in een persoonlijk advies over uw keuken. Van ons mag u een gedegen, persoonlijk advies verwachten bij het tekenen van uw keuken.
  En u krijgt een helder beeld van het ontwerp, doordat de keuken getekend wordt in 3D en door het fotorealistische effect lijkt het haast of u al door uw nieuwe keuken heen kunt lopen. Het 3D ontwerp is fotorealistisch waardoor ook de ergonomie van uw nieuwe keuken meteen duidelijk is. Zo weet u zeker dat in het ontwerp geen doorgang te smal is of een noodzakelijk hulpmiddel onlogisch geplaatst is of zelfs onbereikbaar.
  Neem ons eens de maat en neem contact op met WST keukens voor een persoonlijk advies.

 • keukenontwerp

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone