Diensten van WST Keukens

Al meer dan 25 jaar is WST Keukens dé leverancier van uw keuken. Naast het leveren van keukens kunt u bij WST Keukens ook terecht voor onder andere het verbouwen van uw keuken of een complete restyling.

  • ✓ Een vrijblijvende fotorealistisch 3D-ontwerpschets
  • ✓ Creatief en uniek keukenontwerp op maat
  • ✓ Restyling van uw keuken
  • ✓ Het verbouwen van uw keuken
  • ✓ Verkoop van losse keukenapparatuur
  • ✓ Installeren en monteren van uw nieuwe keuken

Van keukens ontwerpen tot keukens plaatsen

 

keukenontwerp

Keuken ontwerpen

Het samenstellen van uw droomkeuken begint met een goed ontwerp. De deskundige adviseurs van WST Keukens ontwerpen aan de hand van een persoonlijk gesprek uw ideale keuken. De keuken wordt fotorealistisch in 3D getekend. Hierdoor kunt u direct zien hoe gebruiksvriendelijk en comfortabel uw keuken wordt.

keuken inbouw

Keuken inbouw

WST Keukens is dé specialist in het inbouwen van uw keuken of keukenapparatuur. Onze specialisten geven u graag een persoonlijk advies over het materiaal, het kleurgebruik en de styling van uw keuken. De keuken wordt geplaatst in eigen beheer. Dit houdt in dat wij de gehele plaatsing van de keuken verzorgen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld de elektriciteit die aangesloten dient te worden.

keuken op maat

Keuken op maat

De keukens van WST Keukens worden op maat gemaakt voor het beste resultaat. Onze specialisten komen bij u aan huis om de keuken op te meten en eventuele specifieke wensen met u door te nemen. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikt ontwerp maken.

keukenplaatsen

Keuken plaatsen

WST Keukens plaatst uw keuken in een klein tijdbestek. Dit zorgt ervoor dat de klus-overlast beperkt blijft en dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Tijdens het plaatsen van de keuken wordt gewerkt met de nieuwste gereedschappen en montagetechnieken.

keukenverbouwen

Keuken verbouwen

Wanneer u uw keuken wilt laten verbouwen, dan kunnen de adviseurs van WST Keukens u voorzien van een deskundig advies. Aan de hand van een vrijblijvende fotorealistische ontwerpschets wordt een beeld geschetst van het eindresultaat na de verbouwing van uw keuken.

inbouwapparatuur

Keukenapparatuur

WST Keukens heeft een uitgebreid aanbod aan de nieuwste keukenapparatuur. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste apparatuur die aansluit bij de gebruiksdoeleinden.

retsyling-keuken

Keuken restylen

Als u een nieuwe woning koopt, is er een grote kans dat de keuken niet naar uw smaak is ingericht. WST Keukens kan uw keuken restylen door middel van nieuwe fronten, aanrechtbladen of apparatuur.

 

Meer informatie over de diensten van WST Keukens

Wilt u meer informatie over de diensten van WST Keukens? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 075 – 621 7269. Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Van maandag tot en met vrijdag is WST Keukens bereikbaar van 09.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 09.30 tot 17.00 uur.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw telefoonnummer

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone