Wij leveren een hoogwaardige keuken op maat, waarbij uw wensen volledig worden ingevuld. Uw ideeën zetten wij graag om in de keuken van uw dromen: van een landelijke keuken tot een moderne keuken.

Lees meer...

Het restylen van uw keuken is de perfecte oplossing wanneer uw keuken deels aan vervanging toe is, of als uw keuken gedateerd is. Door de keuken te restylen, volgt deze de laatste trends en kan hij weer jaren mee.

Lees meer...

WST keukens put uit méér dan 25 jaar ervaring in het plaatsen, verbouwen en restylen van keukens. Wie op zoek is naar een goed keukenadvies, een second opinion, een prijsvergelijk of vragen over apparatuur

Lees meer...

WST keukens volgt alle ontwikkelingen op de voet, ook op het gebied van keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor advies op maat over de laatste trends en deskundige informatie.

Lees meer...

Het inbouwen van een keuken of nieuwe apparatuur

Wilt u een nieuwe keuken of apparatuur inbouwen? WST keukens is specialist in keuken en apparatuur

Lees meer...

Een goede keuken begint met een goed ontwerp. Daarmee kunt u natuurlijk zelf aan de gang gaan, maar het beste kunt een keuken laten tekenen door een van onze deskundige adviseurs.

Lees meer...

Een nieuwe keuken zonder zorgen
Wilt u een nieuwe keuken plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. WST keukens is de specialist in keukenmontage.

Lees meer...

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij aankoop van een keuken. Het werkblad moet praktisch zijn, een mooie uitstraling hebben en lang mee gaan. Maar welk werkblad past dan het beste bij uw nieuwe keuken? Kiest u bijvoorbeeld voor een kramieken werkblad met een robuuste look of voor een traditioneel granieten werkblad? Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan werkbladen. 

Lees meer...
WST Keukens BV

Vlietsend 28
1561 AD Krommenie

Route

Contact WST Keukens

Tel: 075 - 6217260
Fax: 075 - 6409268

Email: info@wstkeukens.nl

Openingstijden

Maandag : 13:00u - 17:30u
Dinsdag - Vrijdag: 9:30u - 17:30u
Donderdag koopavond: 19:00u - 2100u
Zaterdag: 9:30u - 16:00u

WST Keukens