Rechte keukens voor iedereen

 • Rechte keukens passen in ieder huis, in elke ruimte en zijn voor iedereen geschikt. Bij de aanschaf van zo’n keuken is het echter wel verstandig om van te voren even goed na te denken over wat de beste opties zijn. Als u genoeg ruimte heeft kunt u prachtig een lange, kaarsrechte keuken aanschaffen waar u jaren mee vooruit kan.
  Smaakvolle keukens
  WST Keukens voorziet u gratis van advies. De ervaren medewerkers helpen u graag op weg met het uitzoeken van de ideale rechte keuken. In de Zaanstreek is het goed vertoeven, en in Krommenie helemaal; het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen uit deze regio graag een kijkje komen nemen in de showroom. De strak vormgeven keukens komen in allerlei varianten voorbij, maar hebben allemaal gemeen dat ze er modern, strak en verzorgd uitzien.

  Jarenlange ervaring
  Mannen en vrouwen kunnen zich laven aan de stijlvolle ontwerpen en de voordelige prijzen, niet onbelangrijk. Win advies in bij onze medewerkers en wordt een van de vele gelukkigen die een rechte keuken aanschaften. In de Zaanstreek wordt het leven nog mooier met een eigentijds ingericht huis met een bekoorlijke keuken. Bij WST keukens kunt u vinden wat u zoekt, een uitstekende keuze!

  Verschillende soorten keukenindelingen
  U kunt ook bij ons terecht voor de volgende keukenindelingen:

 • rechte-keukens

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone