Parallel keuken

 • De parallel keuken is door zijn efficiënte indeling zeer geliefd bij professionele koks en amateurkoks. Dankzij de twee losse keukenelementen die los tegenover elkaar staan, kunt u in de parallel keuken met meerdere mensen tegelijk koken. Om het geheel af te maken, kunt u ervoor kiezen om tussen de twee ruimtes in een verhoogde eettafel te plaatsen.

  • Parallel keuken kopen vanaf € 5.900,-
  • De parallel keuken heeft een efficiënte indeling
  • Geliefd onder professionele koks en hobbykoks

  Contact opnemen   075 621 7260

  Geplaatste parallel keukens

  Om u een beeld te geven bij de parallel keukens die wij hebben geplaatst, vindt u onderstaand een aantal voorbeelden:

  Verschillende keukenindelingen

  Doordat er bij een parallel keuken twee keukenelementen tegenover elkaar worden geplaatst, ontstaat er veel werk- en kastruimte. Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden met een parallel keuken, lichten wij twee veel gekozen varianten uit.

  Extra werkruimte

  Voor de echte hobbykoks onder ons is niets zo fijn als extra werkruimte in de keuken. Door bij beide keukenelementen te kiezen voor een werkblad, genereert u de werkruimte om uitgebreid te kunnen koken. Natuurlijk kunt u ook extra kastruimte boven het werkblad toevoegen.

  Meer opbergruimte

  Voor kleinere woningen is extra opbergruimte veelal een aangename oplossing. Kies in dit geval voor een keukenelement met werkruimte en een keukenelement die bestaat uit kastruimte. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of witgoed plaatsen.

  Contact opnemen   075 621 7260

  Parallel keukens in verschillende stijlen

  Dankzij onze ruime collectie hebben wij verschillende parallel keukens in diverse stijlen: van modern tot landelijk. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw keuken naadloos aansluit bij de rest van het interieur.

  Stelt u uw keuken liever helemaal zelf samen? Ook dit is mogelijk. Met een fotorealistische 3D-tekening maken wij een schets van uw droomkeuken die voldoet aan al uw wensen en eisen.

  Doe inspiratie op in onze showroom

  In onze showroom staan verschillende parallel keukens opgesteld om u een duidelijk beeld te geven van de opties. Door de talloze ontwerpen kunt u inspiratie opdoen en de verschillende stijlen, soorten en indelingen met elkaar vergelijken.

  Neem contact op

  Laat u adviseren over de verschillende opties door één van de keukenspecialisten van WST Keukens. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het zoeken en realiseren van uw droomkeuken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via 075 621 17260 of een e-mail sturen naar info@wstkeukens.nl.

  Overige keukenindelingen

  U kunt ook bij ons terecht voor de volgende keukenindelingen:

 • parralelkeuken

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone