Onze merken

 • Systemat Keukens

  Al vele jaren ontwerpen, en bouwen wij keukens van het merk SYSTEMAT, een betrouwbare partner in de vakhandel. Systemat is een keukenlijn van duitse keukenproducent Haecker, opgericht in 1938 en uitgegroeid tot een grootbedrijf met inmiddels handelspartners in 51 landen over de hele wereld.
  SYSTEMAT produceert moderne inbouwkeukens die aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design voldoen. En daarom staat SYSTEMAT ook bekend om haar degelijkheid, berouwbaarheid, gemotiveerdheid en succes.

  Snelheid en flexibiliteit zijn dan ook belangrijke uitgangspunten voor zaken als procesorganisatie, communicatie, leveringstermijnen en kwaliteit. Tevens voert SYSTEMAT een modern milieu management systeem.
  Rational Keukens

  Een hoogstaande bekende keukenfabrikant met als kenmerken een degelijke duitse kwaliteit in hoogwaardig design. Al vele jaren een betrouwbare handelspartner, kwalitatief en innovatief al jaren bovenin de top-10 van de beste keukenleveranciers. Verschillende programma’s als klassiek, landhuis, modern en design, allen in combinatie met sfeer, decente kleuren, contrasten en rechtlijnigheid samen te stellen.

  RATIONAL maakt gebruik van de modernste productietechnieken en grondstoffen en streeft een modern milieuproductieproces na.
  RATIONAL heeft als doel een tevreden klant door middel van een goede communicatie ondersteund door een goed relatienetwerk.
  Nieburg Keukens

  Bij NIEBURG worden nog keukens gemaakt door mensen met liefde voor het vak, waarbij kwaliteit bovenaan staat en waaraan hoge eisen worden gesteld.

  Er wordt veel aandacht besteed om de collectie fronten volgens de laatste keukentrends samen te stellen. Prachtige houtfronten, massief of met toplaag, gelakt of gewaxt, en niet te vergeten topkwaliteit duurzame lakfronten die met de nieuwste spuittechnieken worden vervaardigd.

  Een NIEBURG keuken is voor elke ruimte esthetisch, functioneel en biedt een gepast comfort doordat er drie verschillende productielijnen zijn.

  N-Line : een doordacht basisassortiment voor solide keukens en kwalitatief hoogwaardig.
  G-Line : een mix van verschillende, comfortabele uitvoeringselementen en extra’s in maatwerk.
  E-Line : geselecteerde extra’s in een grote verscheidenheid aan ideeën met als uitgangspunt pure emotie.
  Kortom, betrouwbaar en Duitse degelijkheid met alle ingrediënten in een uitstekende keuken voor onze klant te ontwerpen.

   

  Beda keukens

  De naam BEDA staat al meer dan dertig jaar voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken.

  BEDA is 100% Nederlands kwaliteitsfabrikaat, zij maken alle keukens in hun eigen fabriek in Bladel. Daardoor kunnen zij elk keukenmeubel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

  Zij werken met een modern machinepark en ervaren vakmensen

  De filosofie van BEDA : een topkwaliteit maatwerk keuken is voor iedereen weggelegd.

  BEDA is al 35 jaar een begrip in maatwerk keukens, BEDA staat niet alleen voor maatwerk, maar ook en vooral voor kwaliteit. Al 35 jaar. BEDA keukens staan erom bekend dat ze jarenlang meegaan

 • keuken-merken

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone