Keuken verbouwen

  • Bij het verbouwen van een keuken komt veel kijken. Waar lopen belangrijke leidingen? Hoe pas ik de keuken zo aan, dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de ruimte? Allemaal vragen die u bij WST keukens klip en klaar beantwoord kunt krijgen. Ook komen wij graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Zo krijgen wij een goed beeld wat er nodig is om uw keuken met minimale kosten te verbouwen.

    Het verbouwen van een keuken begint natuurlijk met het maken van een goed plan.

    Samen met WST keukens kijkt u bijvoorbeeld naar de meest ideale plek om de keuken te plaatsen. WST keukens adviseert u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden. Na het maken van een gedegen keuken ontwerp wordt natuurlijk gekeken naar het budget. Het verplaatsen van wanden, aansluitpunten voor electra, gas en water verzorgt WST keukens in eigen beheer met vakmensen die door de jaren heen hun diensten meer dan bewezen hebben. WST keukens tekent in fotorealistisch 3D zodat u een goed beeld heeft van uw verbouwde keuken.

    Ook als er bijvoorbeeld stucwerk aangebracht moet worden is WST uw aanspreekpunt en zet de lijnen uit. Door onze werkwijze zijn we ervan overtuigt uw keuken binnen het door u gestelde budget te verbouwen.

    Maak een vrijblijvende afspraak met WST keukens om te zien wat wij voor u kunnen doen.

  • keukenverbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone