Keuken plaatsen

 • Een nieuwe keuken zonder zorgen

  Wilt u een nieuwe keuken plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. WST keukens is specialist in keukenmontage. Al meer dan 25 jaar plaatsen wij keukens bij onze klanten. En tot hun grote tevredenheid.

  Persoonlijk advies
  Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt het nodige kijken. We geven u graag persoonlijk advies over materiaalgebruik, kleurstelling en de inrichting van de keuken. Aan de hand van voorbeeldmaterialen en modelkeukens kunt u een goede keuze maken voor de keuken die bij uw kookkunst en budget past.

  WST keukens neemt u werk uit handen
  Bij de keukenmontage zelf gebruiken wij de nieuwste gereedschappen, waardoor uw keuken perfect geplaatst wordt en met de minst mogelijke overlast. We plaatsen uw keuken namelijk in eigen beheer. WST keukens maakt alle afspraken met de loodgieter, tegelzetter en loodgieter). De werkzaamheden worden zorgvuldig en in een zo’n kort mogelijk tijdbestek ingepland, waardoor de overlast tijdens de werkzaamheden van korte duur is. Wij zijn bovendien uw (enige) aanspreekpunt en dat is prettig. Het bespaart u tijd en geeft u een rustig gevoel. Voordat u het weet kunt u van uw nieuwe keuken genieten.

 • keukenplaatsen

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone