Keuken op maat

 • Wij leveren een hoogwaardige keuken op maat, waarbij uw wensen volledig worden ingevuld. Uw ideeën zetten wij graag om in de keuken van uw dromen: van een landelijke keuken tot een moderne keuken.

  • Uw keuken in beeld met een 3D-tekening
  • Zelf uw droomkeuken samenstellen
  • Keukens op maat voor bedrijven en particulieren

  Contact opnemen   075 621 7260

  Werkwijze keuken op maat

  Om u volledig tot dienst te zijn met een keuken op maat, maken wij een afspraak bij u thuis. Allereerst meten wij de maten op voor de te plaatsen keuken. Vervolgens nemen we samen de wensen voor uw nieuwe keuken door.

  Van kleur tot apparatuur: wij creëren uw droomkeuken

  Twee belangrijke onderdelen van de uitstraling van uw keuken, zijn de kleur en de stijl. Gaat u voor een roomwitte landelijke keuken of liever voor een moderne zwarte keuken? Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de kleur en stijl van de keuken, kijken we welk model keuken het beste aansluit bij uw woning en kookwensen. Aan de hand van deze wensen bekijken we de verschillende soorten apparatuur die u toe kunt toevoegen aan uw droomkeuken.

  Fotorealistische 3D-tekening

  Nadat wij uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, starten wij met een fotorealistische 3D-tekening van uw keuken op maat. Tijdens het schetsen letten wij op de beschikbare ruimte, de lichtinval en de keukenapparatuur die geplaatst zal worden. Indien nodig adviseren wij u om restruimtes op te vullen met vindingrijke snufjes, zodat u de ruimte in uw nieuwe keuken optimaal gebruikt. Voor iedere ruimte is er een passend ontwerp.

  Contact opnemen   075 621 7260

  Een keuken op maat: geschikt voor bedrijven en particulieren

  Zowel particulieren als bedrijven vinden bij ons een keuken op maat. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal voor bedrijven en zorginstellingen hufterproof keukens in ons assortiment. Deze keukens kunnen tegen een stootje en staan bekend om hun duurzaamheid: dit maakt de keukens perfect voor veel bedrijven.

  Offerte keuken op maat

  Wanneer u interesse heeft in een keuken op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of te adviseren omtrent de mogelijkheden voor uw woning. Bel 075 621 7260 of stuur een e-mail naar info@wstkeukens.nl.

 • keuken op maat

  <

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone