Keuken advies

 • WST keukens put uit méér dan 25 jaar ervaring in het plaatsen, verbouwen en restylen van keukens. Wie op zoek is naar een goed keukenadvies, een second opinion, een prijsvergelijk of vragen over apparatuur doet er goed aan eerst met WST keukens in gesprek te gaan.

  Bij WST keukens hebben wij de filosofie dat persoonlijk advies en uitmuntende service het langst meegaan. Niet voor niets worden wij door onze klanten gekenmerkt als een betrokken keukenleverancier met kennis van zaken!

  Onze ervaring leert dat een persoonlijk advies u in staat stelt juist die keuken uit te kiezen die bij uw persoonlijke voorkeur past. Naast het geven van advies over keukens kunt u bij ons terecht voor advies over apparatuur. Energiebesparing bijvoorbeeld, kunt u bewerkstelligen door apparatuur te kiezen die zuiniger in gebruik zijn. WST keukens adviseert u graag over de mogelijkheden.

  Bij WST keukens bent u in gesprek met zeer ervaren keukenadviseurs die bogen op jarenlange ervaring op keukengebied. In onze moderne showroom kunt u inspiratie opdoen om vervolgens een uitgewerkte fotorealistische 3D tekening van uw keuken te laten maken. Vrijblijvend!

  WST keukens doet er alles aan om uw keukendroom te verwezelijken.

 • advies_keuken

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone