Hoekkeuken

 • Benut alle beschikbare ruimte in uw huis met een hoekkeuken: dankzij de L-vormige indeling ontstaat er meer efficiënte kastruimte en werkruimte. Daarnaast biedt een hoekkeuken de mogelijkheid om een chique bar of een ruim keukeneiland naast de hoekkeuken te plaatsen.

  • Hoekkeuken kopen vanaf € 5.900,-
  • Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens
  • Een vrijblijvende fotorealistische 3D-tekening
  • De werkdriehoek is optimaal aanwezig

  Contact opnemen    075 621 7260

  Geplaatste hoekkeukens

  Onderstaand vindt u een aantal hoekkeukens die door één van onze specialisten zijn geplaatst:

  De voordelen van een hoekkeuken

  Een belangrijk voordeel aan de hoekkeuken is de aanwezige werkdriehoek, waardoor u zo min mogelijk meters hoeft af te leggen in de keuken.  . De driehoek wordt gevormd door de spoelbak, het fornuis en de koelkast. Als u tussen deze drie onderdelen een denkbeeldige driehoek kunt maken, is uw keuken effectief ingericht.

  Daarnaast zorgt de hoekkeuken ervoor dat ieder stukje ruimte effectief wordt benut. Zelfs in de hoeken kan de ruimte efficiënt worden gebruikt met behulp van een draaicarrousel. Dit systeem zorgt ervoor dat u de achterste pannen eenvoudig naar u toe kunt draaien.

  Plaatsen

  WST Keukens heeft meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van hoekkeukens. Tijdens het plaatsen en monteren van de keuken maken wij gebruik van de nieuwste gereedschappen, waardoor uw keuken perfect geplaatst wordt. Daarnaast maken wij een afspraak met een betrouwbare loodgieter en tegelzetter.

  Inmeten hoekkeuken

  Wanneer u in een oude woning woont, is het belangrijk om de keuken eerst te laten inmeten. Het komt immers regelmatig voor dat de hoeken in een oud huis geen 90 graden zijn. Indien dit het geval is, kan de muur recht gemaakt worden door één van onze specialisten.

  Contact opnemen    075 621 7260

  Diverse keukenstijlen

  De meeste mensen vinden het belangrijk dat de keuken past bij de rest van het interieur. Ontdek de verschillende stijlen keukens en kijk welke stijl het beste aansluit bij uw smaak.

  Landelijke keuken

  Kenmerkend voor de landelijke keuken zijn de natuurlijke elementen zoals hout en graniet. Veelgebruikte kleuren in de knusse, gezellige keukens zijn de originele houtkleur of warme grijstinten.

  Moderne keuken

  Strakke lijnen, greeploze kastjes en hightech technische snufjes: een moderne keuken staat bekend om haar strakke design en de hoge gebruiksvriendelijkheid. Maak uw moderne keuken helemaal af met accessoires voor een persoonlijke touch.

  Klassieke keuken

  Een klassieke keuken kenmerkt zich door de sierlijke kastjes, een groot fornuis en grote houten schouwen. Kies een zachte pastelkleur of chique gebroken wit voor een romantische uitstraling.

  Design keuken

  Een design keuken straalt luxe uit dankzij de perfecte afwerking en moderne twist. In een design keuken mogen een espressomachine en een stoomoven van de beste merken niet ontbreken.

   

  Contact

  Laat u adviseren over de mogelijkheden door één van de specialisten van WST Keukens. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het zoeken naar uw droomkeuken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via 075 621 17260 of een e-mail sturen naar info@wstkeukens.nl.

  Overige keukenindelingen

  U kunt ook bij ons terecht voor de volgende keukenindelingen:

 • hoekkeukens

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone