Design keukens

 • De beste ideeën komen meestal onverwacht. Zo is het ook met de moderne design keukens van WST keukens. In verschillende varianten zijn de enerverende ontwerpen te bewonderen in onze keukenshowroom. In de Zaanstreek komt alles tot leven. Tussen het prachtige Noord-Hollandse landschap ligt Krommenie verscholen, en laat dat nou net de plaats zijn waar u deze prachtige keukens aan kunt schaffen. Design keukens maken het huis nog mooier

  Een moderne keuken moet aan een aantal voorwaarden voldoen, voordat deze bestempeld wordt als dé nieuwe keuken voor het huis. Allereerst moet de keuken helemaal af zijn, dat wil in de praktijk zeggen dat de kleuren perfect samen moeten gaan met de gebruikersfunctie. Er is in een design keuken ruimte voor alle moderne apparaten die nodig zijn om in de behoefte te voorzien van de moderne consument.

  Wondere wereld
  Daarnaast komen de ontwerpen in veel verschillende stijlen en uitvoeringen voorbij. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zeer stijlvol en modern zijn ingericht. Op een natuurlijke manier passen ze goed in een eigentijds ingericht huis. In de Zaanstreek weten mensen het al langer: WST Keukens zijn gemaakt om lang mee te gaan. Laat onze adviseurs u eens vrijblijvend voorlichten!

  U kunt ook bij ons terecht voor de volgende keukenindelingen:

 • Designkeukesn

  WST Keukens is goed te bereiken vanuit:

  WST Keukens

  Vlietsend 28
  1561 AD Krommenie
  T: 075 621 7260
  E: info@wstkeukens.nl

  Soorten keukens

  Hoekkeuken
  Parallel keuken
  Rechte keukens
  Eiland keukens
  U-keukens
  Design keukens

  Populaire diensten

  Keuken op maat
  Keuken restylen
  Keuken ontwerpen
  Keuken inbouw
  Keuken plaatsen
  Keuken verbouwen

Deel deze pagina.Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone